Verzendkosten
Verzenden gaat bij ons via PostNL. De verzendkosten worden via PostNL berekend. Dit gebeurd op basis van gewicht en grootte van de artikelen. De verzendkosten worden getoond zodra u het artikel in de winkelwagen heeft geplaatst. Wij leveren ook naar België. De tarieven hiervoor zijn hoger en worden direct getoond zodra u het adres in België heeft ingevoerd. Verzenden naar andere landen is ook mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op voor informatie en de tarieven via info@textielvanjo.nl.

Hieronder geven wij een indicatie van de tarieven voor verzending binnen Nederland.

Brievenbuspost
Kleinere, lichtere artikelen zoals elastiek en naaigaren.
Bestelwaarde tot €75,-: gebaseerd op gewicht
Bestelwaarde vanaf €75: gratis verzenden

Kleinere pakketpost
Artikelen geschikt voor verzending als brievenbuspakje, zoals lage valletjes en keukendoeken.
Bestelwaarde tot €75,-: €3,95
Bestelwaarde vanaf €75,-: gratis verzenden

Pakketpost
Artikelen die niet als brievenbuspakje verstuurd kunnen worden, zoals hogere valletjes en accessoires zoals embrasses.
Bestelwaarde tot €75,-: €5,95
Bestelwaarde vanaf €75,-: gratis verzenden

Afbeeldingsresultaat voor bezorgd door postnl

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@textielvanjo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Retourneren van valletjes die zijn afgeknipt is daarom helaas niet mogelijk. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. U kunt van te voren ook tegen vergoeding van de verzendkosten een proefstaal aanvragen.

Terugzenden kan naar: 
Textiel van Jo
De Twee Gebroeders 64
9207 CG Drachten